O pizza aburindă, abia scoasă din cuptor face cu ochiul
oricăruia dintre noi. Capricciosa, Quattro stagioni, Diavola... sortimentele
acestui arhicunoscut preparat cu origini italiene se bucură de o diversitate
extraordinară, mai ales dacă ţinem cont şi că a fost adaptat după specificul
fiecărei regiuni.
E drept, de multe ori alegem să comadăm pizza în
momentele în care fie suntem pe fugă, fie nu ştim exact ce-am vrea să mâncăm.
Avem totuşi şi alternativa de a prepara pizza în bucătăria proprie, după o
reţetă perfect pe gusturile noastre.
Atunci când avem la masă pizza ne este foarte la
îndemână, de multe ori din comoditate, să alegem alături de ea o bere sau un suc.
Există însă şi o gamă largă de vinuri care complimentează mult mai bine
deliciul din farfurie. Ca pentru orice preparat culinar însă, alegerea vinului
ar trebui să ţină seama de o serie de reguli.
Continuarea articolului, aici: https://wineful.ro/cum-alegi-vinul-pentru-pizza/
.
Comentarii
Trimiteți un comentariu